Simwall

Visualiseren helpt!

Met deze Lean SimWall oplossing wordt Lean werken concreet en toepasbaar gemaakt voor het dagelijks werk van het team. Met specifieke tegels als ‘Do, Doing, Done’ en een flowboard, wordt het werk visueel en fysiek gemaakt. Je kunt als team je dagstart bij de Simwall beginnen, en je ziet erop welke collega waar mee bezig is. Aandachtspunten en opmerkingen worden op het bord geschreven, en er kunnen foto’s op toegevoegd worden. Met de flexibele tegels kun je snel wisselen. Is het bijvoorbeeld tijd voor een Ishikawa dan pak je de bijbehorende tegels erbij, hangt ze op voor een korte werksessie en ruimt ze daarna weer op. Met de verschillende tools is deze team SimWall een professionele oplossing om aan de gang te gaan met Lean werken op een manier die bij jullie past.

 

Bekijk case
HRO Let’s go toolkit
Als onderdeel van het HRO programma heeft Stedin deze praktijkdoos ontwikkeld. Het doel van de praktijkdoos is om eenvoudig, snel en interactief HRO gedrag in teams te bespreken. Voor teams om zelfstandig mee aan de slag te gaan wanneer hun dat uitkomt.
Bekijk case
Case Samenwerken voor de Regionale Energie Strategie (RES)
Op 22 december kwamen meer dan 60 raadsleden en wethouders uit het Land van Cuijk in Boxmeer samen om de Regionale Energie Strategie (RES) simulatie met elkaar te spelen.
Bekijk case
Relatie event Veiligheid
Een safety-estafette bestaande uit drie actieve workshops
Arrowup
Arrowdown