Bordspel
Bordspel
Bordspel
Fotogallerij

"I choose IT"

In het kaartspel “I Choose IT” moeten de deelnemers proberen zoveel mogelijk punten te scoren door activiteiten en vaardigheden te koppelen aan cases. Deze cases komen direct uit de praktijk en zijn gerelateerd aan een van de vier vervolgrichtingen die de studenten kunnen kiezen.

“I Choose IT” hebben de eerstejaarsstudenten gespeeld in 4 lessen die onderdeel uitmaakten curriculum. Na elke les vulden de studenten hun voorkeuren in ten aanzien van de case, vaardigheden en activiteiten in op het studiekeuzepaspoort. Het paspoort diende als input voor een gesprek met de studieloopbaanbegeleider.

"I run IT"

In de “I Run IT” spelsimulatie managen de studenten in groepen een startend IT bedrijf. De doelstelling die elk bedrijf mee krijgt is om marktleider te worden.
Om succesvol te zijn moeten de studenten alle bedrijfsaspecten zoals opdrachten scoren, projecten realiseren, mensen aannemen en ontwikkelen, beheersen. Onderling proberen de groepen elkaar te slim te zijn door tactisch naar de markt te opereren.

In de spelsimulatie krijgen de studenten een bredere kijk om het werken in de IT sector, waarvoor ze worden opgeleid. Daarnaast zien ze concrete opdrachten die inzicht geven in vervolg studierichtingen die ze kunnen kiezen.

Bekijk onze andere cases

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Augue interdum velit euismod in. Pretium lectus quam id leo in vitae turpis. Hendrerit gravida rutrum quisque non tellus orci ac auctor.

Bekijk case
Case Samenwerken voor de Regionale Energie Strategie (RES)
Op 22 december kwamen meer dan 60 raadsleden en wethouders uit het Land van Cuijk in Boxmeer samen om de Regionale Energie Strategie (RES) simulatie met elkaar te spelen.
Bekijk case
NIBC proces management
Proces simulatie om in gesprek te gaan over het aanvraagproces
Meld je direct aan voor de training!

Neem contact met ons op of meld je aan via Springest.

Direct aanmelden
Vragen? Neem dan contact op!

Mail ons naar info@simpuls.nl of bel ons op 026-0000000

Contact opnemen
Arrowup
Arrowdown